Nieuws


Een Lois Blommestein Film ... | Gedraag je - Lois Blommestein | 20 april 2021 

Weer verkrijgbaar | Gedraag je - Lois Blommestein | 28 maart 2021

"HIJ HOUDT ZIJN SLACHTOFFERS NAUWLETTEND IN DE GATEN, MET NAME ZIJN LAATSTE."

Alexandra Braza, een 23-jarige studente, wordt het slachtoffer van een serieverkrachter. Ze is doodsbang dat hij nog een keer achter haar aan zal komen en doet er alles aan om de dader te pakken. Dat valt alleen niet mee. Ze heeft hem niet gezien, alleen zijn stem gehoord. Wanneer de serieverkrachter merkt dat Alexandra nauw samenwerkt met de politie, komt er een nieuw gevoel in hem naar boven. Haat. En die haat wordt alleen maar erger.

Lois Blommestein (1989) is al vanaf haar dertiende bezig met het schrijven van thrillers en fantasie boeken. Ze heeft een aantal boeken in eigen beheer uitgegegeven: Weg uit de hel, Sole Survivor, Doodgewoon, Verloren Onschuld en Traffic en debuteert met haar thriller Gedraag je.

ISBN: 9789491884467
Uitgever: Brave New Books
Te koop via Bol.com
 


Binnenkort weer verkrijgbaar!- Lois Blommestein | 04 augustus 2020

 

Deze boeken zijn binnenkort weer verkrijgbaar!

 

 

 

 


 


De titel van mijn nieuwe boek is bekend: 'De Sekte' - Lois Blommestein | 16 juni 2020

 

Houd de website in de gaten voor meer nieuws over mijn nieuwe boek!

 

 

 

 


 

Boeken tijdelijk niet verkrijgbaar - Lois Blommestein | 05 mei 2020

 

Mijn boeken zijn op dit moment helaas niet verkrijgbaar, maar ik ben ermee bezig om ze weer in de (web)winkels te krijgen.

Ondertussen ben ik ook bezig met het schrijven van een nieuw manuscript!

 

 


 

De Nieuwe Thriller van Lois Blommestein: Traffic - Lois Blommestein | 20 augustus 2013

Ilana is een jong meisje van zestien jaar die op school haar draai niet kan vinden. Via internet ontmoet ze de vriendelijke Josh. Ze ontmoeten elkaar en alles lijkt goed te gaan. Josh verandert echter van nobele prins tot gevaarlijke mishandelaar en Ilana moet er alles aan doen om van hem af te komen. Ze wordt gedwongen tot prostitutie.
Ondertussen probeert een team rechercheurs haar te zoeken en komt op een spoor van de beruchte pooier Brendan Nice, oftewel Josh. Ilana’s ouders zijn radeloos en hebben hulp gevraagd aan een privédetective Cris Melton, een vader die zijn dochter nooit meer heeft gezien nadat zij had afgesproken met een vriend.
Traffic geeft een beeld over mensenhandel, een harde wereld vol geweld, angst en intimidatie.

Lois Blommestein (1989) begon op jonge leeftijd al met schrijven. Nadat ze een aantal verhalen had geschreven, wilde ze er meer mee doen. Hierop volgde haar debuut Weg uit de hel (2007), Sole Survivor (2009), Verloren Onschuld (2010) en Doodgewoon (2012).
Ze is van plan om nog meer boeken uit te geven.

ISBN: 9789048430352
Verkoopprijs: € 18,95


 

'Doodgewoon' - Lois Blommestein | 15 september 2012

Hallo allemaal!

Welkom op mijn website! Het is alweer een tijd geleden dat jullie iets van mij hebben gehoord! Ik wil jullie het goede nieuws vertellen dat er een nieuw boek uit is! Doodgewoon! Het boek is nu overal te koop: ako.nl, Stumpel, Bruna.nl, bol.com, enz!

Hier de tekst waar het boek over gaat:

Elizabeth “Lizzie” Franklin(15) zit in de vierde van de middelbare school. Ze heeft een mooi gezicht, veel vrienden en is populair bij de jongens. Op een dag wandelt de mysterieuze Richard de school in. Elizabeth raakt bevriend met hem. Maar dan komt ze er misschien veel te laat achter wat hij doet en wat hij van Lizzie wilt. Lizzie krijgt te horen dat ze een afstammeling is van een heks. Dit is een begin van een avontuur vol moed, gevaar, trouw en liefde.

Vriendelijke groeten,

Lois


Boek 'Verloren Onschuld' - Alkmaars Weekblad | 26 juli 2010

 

Hallo allemaal! Ik ben Lois Blommestein, een 20-jarige schrijfster uit Heerhugowaard.

Om te vieren dat mijn derde boek uit is, wil ik dat jullie wel laten weten! Hij is nu uit in de winkels, maar je kunt hem ook bestellen bij Ako, Stumpel, bol.com en alle andere winkels.Jullie willen natuurlijk eerst weten waar het boek over gaat:

Scholen worden opgeschrikt door moorden op jonge meisjes. De dader is onvindbaar. Op één van de scholen in Nederland wordt er een levenloos meisje aangetroffen. De negentienjarige tweeling zussen Lola en Jenna waren bevriend met dat meisje. Lola is doodsbang, terwijl Jenna juist vol moed en woede zit. Zij is ervan overtuigd dat ze de dader vindt. Ze komt dichtbij de waarheid - veel te dichtbij. En dat brengt het leven van haar zus ernstig in gevaar.

Hier is een stukje van het boek:

*

Ik streelde haar zachtjes, vol liefde, net zoals ik een kat zou aaien. Ik keek naar haar lieve gezicht. Haar ogen waren open, keken mij aan. Ze lag met haar hoofd op mijn arm, als een pasgeboren baby. Ze had geblondeerd haar, je kon de bruine uitgroei duidelijk zien. Haar wenkbrauwen waren perfect geëpileerd, duidelijk het werk van een schoonheidsspecialiste. Ik snoof de geur op van lavendel en nog iets wat ik niet kon thuisbrengen, waarschijnlijk afkomstig van een duur merk parfum. Het was duidelijk dat ze veel tijd en geld besteedde aan haar uiterlijk. Haar mond stond halfopen alsof ze iets wilde zeggen. Ik streelde haar wang. ‘Sst, stil maar. Het komt goed.’ Ik loog en dat wist zij ook. De alcohol en drugs die ik haar had toegediend deden hun werk prima. Ik had op internet gelezen dat alcohol en rohypnol niet goed samengingen, dat degene die het samen inneemt slaperig wordt. Ik glimlachte. Het klopte. Ze mompelde iets. Ik legde mijn hand op haar mond. Haar handen waren vastgebonden met een stuk ijzerdraad. Haar shirt was gescheurd en haar broek was afgegleden tot haar knieën. Er zat een bloedvlek op. Ze bewoog met haar bovenlichaam en maakte een soort gillend geluid. Ik drukte mijn hand harder tegen haar mond, kneep haar neus dicht. Ze begon te worstelen, wilde nog weerstand bieden, maar wist dat ik het was die de wedstrijd zou winnen. Ze was uitgeschakeld, en ze wist het maar al te goed. Ik wachtte tot ik zeker wist dat ze dood was, ze bood geen weerstand meer. Ik haalde mijn hand weg en glimlachte. De handschoenen die ik aanhad, zouden geen vingerafdrukken nalaten. Ik zou helemaal geen sporen nalaten. Haar ogen waren glazig van de tranen. Ik bracht mijn hoofd naar die van haar, kuste haar voorhoofd. ‘Goed gedaan, mijn lief.’

*

Natuurlijk hoop ik dat jullie het boek met veel plezier gaan lezen en als je wilt, laat een review achter! Ik hoop dat jullie de volgende boeken ook met veel plezier gaan lezen!

Vriendelijke groeten,

Lois

(bron: echo.nl)


 

'Je afsluiten en schrijven'  - De Koerier | 6 juni 2009

HEERHUGOWAARD - De 19-jarige Lois Blommestein bracht afgelopen maart haar tweede boek 'Sole Survivor' op de markt. De Koerier nam een duik in het leven van dit jonge talent.

 

Lois Blommestein begon al met het schrijven van korte verhalen toen ze 13 jaar was. Twee jaar geleden publiceerde ze dan haar eerste boek bij boekscout.nl, geheten 'Weg uit de hel', over een meisje dat in handen valt van een loverboy. Sinds kort is ook haar tweede boek 'Sole Survivor' beschikbaar op internet en in de winkel. Het verhaal handelt over Samantha, die na een traumatische ervaring met een ontsnapte tbs'er haar leven weer probeert op te pakken. Maar als de geschiedenis zich herhaalt, zal ze dan weer alles verliezen? Het boek is bedoelt voor 13 jaar en ouder, en bevat veel actie, realistische situaties en een vlotte schrijfstijl. Een aanrader voor iedere jeugdige thrillerfan.

De 19-jarige Heerhugowaardse is zelf ook een enthousiast thrillerlezer. Met name Simone van der Vlucht en Saskia Noort dienen als inspiratie bij het schrijven van haar eigen boeken. In de toekomst hoopt ze zelf ook thrillers voor volwassenen te publiceren. Momenteel werkt ze echter aan een driedelige fantasieserie, waarvan het schrijven soms nog best wat voeten in de aarde heeft.

"Afgelopen week had ik een writers-block, dat is zo irritant; soms heb je dat." Desalniettemin schrijft Lois iedere dag en het liefst zo lang mogelijk. "Het is voor mij echt een uitlaatklep voor mijn emoties." De meest ideale schrijfomstandigheden treft ze aan tijdens haar schooluren: "Wat kun je nou beter doen dan schrijven tijdens saaie lessen?" Om haar schrijverstalent te stimuleren heeft ze het voorzien op een studie journalistiek in Amsterdam. Zo hoopt ze nog dichterbij te komen bij haar droom om een best-selling auteur te worden. Ze merkt zelf ook wel dat ze gegroeid is sinds haar laatste boek. "Je groeit nog zoveel in je schrijfstijl als je jong bent!" Ook Lois haar omgeving steunt haar in het schrijven, want ze komt uit een hele creatieve familie: "Iedereen bij ons doet wat anders; dat is zo leuk." Op de vraag of het niet lastig is je te concentreren op het schrijven, antwoordt ze monter: "Zo moeilijk is dat niet. Het is een kwestie van muziek aan, je afsluiten en schrijven." Het enige wat wel moeilijk blijkt te zijn voor het jonge schrijftalent is het vinden van een geschikte uitgever. "Ze zijn zo selectief; het is moeilijk om ertussenuit te springen. Maar laten we eerlijk zijn: ik ben 19, en heb nog zoveel te geven."

(bron: echo.nl)


 

Jong Talent op Boekenbal  - Noordhollands Dagblad | 16 maart 2008

 

HEERHUGOWAARD -  Met zes vrouwelijke en slechts één mannelijke schrijver, voldeed de derde editie van het 'Boekenbal' in Heerhugowaard zaterdagavond volkomen aan het landelijke beeld. Want vrouwen schrijven en vrouwen lezen. Boeken zijn een vrouwending geworden.

 

Droomsessie en heftig drama in De Schakel

Het was een gevarieerde, onderhoudende avond in De Schakel. Een uitstekende gespreksleider, Maria Sabel van de bibliotheek, ontving gasten aan tafel voor een volle zaal. Zij werd aangevuld door René Schreuder, die gesprekjes hield met mensen uit het publiek.

Er waren dichters en schrijvers. Er hingen schilderijen van leerlingen van het Han Fortmann College en in de pauze en na afloop zorgden dansparen van Dansschool Biersteker voor verstrooiing.

Bijzonder was de aanwezigheid van twee heel jonge schrijfsters, allebei uit Heerhugowaard en allebei 17 jaar. Lois Blommestein en Tessa Feller. Blommestein schreef het boek 'Weg uit de hel', over loverboys. Feller de roman 'Nooit meer', naar aanleiding van de dood van Gerd Nan van Wijk, die vorig jaar slachtoffer werd van zinloos geweld.

Heftige onderwerpen, maar beide meiden wisten helder uiteen te zetten wat hun beweegredenen waren. Bovendien bleek uit de korte passages die ze voorlazen, dat ze hun onderwerp vaardig en met gevoel voor drama kunnen beschrijven. Vooral de passage die Feller voorlas was indrukwekkend, maar dat zal alles te maken hebben met de impact van de tragische gebeurtenis in Alkmaar en ver daarbuiten.

Luchtiger was de bijdrage van Rosalinda Weel. De Haagse basisschooljuf schreef het boek 'Droomwolken'. ,,Ik ben op school begonnen verhalen voor te lezen waarbij kinderen zich kunnen ontspannen. Veel kinderen hebben tegenwoordig stress en door geleide fantasie komen ze tot rust. Dat heeft geresulteerd in het boek.''

Er is zelfs uit Amerika belangstelling voor het boek en de aanpak van Weel. Het publiek in Heerhugowaard werd getrakteerd op een 'droomsessie'. Ze las voor, met muziek op de achtergrond, en vroeg haar toehoorders de ogen te sluiten.

Aan het eind van de avond werd het publiek opnieuw betrokken. Trees Steeghs, als schrijfdocent betrokken bij het poëzieproject 'Kleppen Dicht!', kortgeleden afgerond in de Rivierenwijk, deed een gedichtenspel. En toen zat ineens iedereen met een blocnote op schoot.

Klaasje van der Zee, die deelnam aan het project en tevens lid is van 'Schrijvenswaard', presenteerde hierna met trots haar eerste gedichtenbundel 'Sterker dan de verste dromen'.

Helemaal aan het eind, zorgde de 7-jarige Levi Ubbink nog voor een verrassing. Hij las het gedicht voor, waarmee hij deelnam aan het brievenbusproject.

 

 

 

(bron: noordhollandsdagblad.nl)